Kontakt



BOATHOUSE Restaurant and Bar
Wał Miedzeszyński 389A
03-975 Warszawa

Tel. 22/ 616-32-23

Email: recepcja@boathouse.pl

Godziny otwarcia:
Poniedziałek - Sobota: 12:00 - 22:00
Niedziela: 12:00 - 18:00 w okresie zimowym
Niedziela: 12:00 - 22:00 w okresie letnim




Instagram


Main Courses

Filetto di Manzo       76
Grilled beef tenderloin marinated in herbs, balsamic vinegar and panchetta. Served on potato galette with green asparagus, young beet root, cherry tomatoes and roasted spring onion. Balsamic reduction with panchetta.
 
Petto Sous Vide /Gluten free/     42
Sous Vide chicken breast with skin, celery and parsley puree with pear cooked in white wine, peanut taleggio, caramelized fig and apricot-wine sauce. 
 
Surf And Turf     89
Grilled sirloin steak with Black Tiger shrimps and Martini Rosso sauce.
 
New Zealand Lamb Chops   91
New Zealand lamb chops / focaccia /red pepper pipirina /green asparagus /greek feta cheese



STEAKS
/Gluten free/
 
 
Porterhouse Steak  91
Rib Eye Steak   77
T- Bone Steak  87 
Grilled steaks served with salad with radish and honey-mustard dressing and steakhouse fries 




Wszelkie prawa zastrzeżone, kopiowanie materiałów zawartych na stronie bez uprzedniej zgody właściciela jest zabronione.
Projekt i wykonanie portalu: jcd.pl | Na silniku windu.org