Kontakt



BOATHOUSE Restaurant and Bar
Wał Miedzeszyński 389A
03-975 Warszawa

Tel. 22/ 616-32-23

Email: recepcja@boathouse.pl

Godziny otwarcia:
Poniedziałek - Sobota: 12:00 - 22:00
Niedziela: 12:00 - 18:00 w okresie zimowym
Niedziela: 12:00 - 22:00 w okresie letnim




Instagram


Dania rybne i mięsne

Boathouse Sole   53
Chrupiąca sola faszerowana mięsem krabów podana z risotto z białego i dzikiego ryżu,
z warzywnym julienne oraz sosem szafranowym.
 
Dorada Mediterranea    61
Pieczony, delikatny filet z dorady, podawany z hummusem, maślano - ziołowym sosem  i świeżą rukolą.
Na życzenie może zostać podana w wersji  bezglutenowej: z sałatką z natki pietruszki,
pomidorów, z dodatkiem cebuli, czosnku i cytryny


Boathouse Seafood Chowder /Clay pot/ /Gluten free/      49
Chowder klasyczny z kalmarami, krewetkami, małżami i dorszem.

Di Pollo   47
Kurczak marynowany w occie balsamicznym, risotto z pastą z suszonych pomidorów
i sosem śmietanowo balsamicznym

Filetto di Manzo    76
Grillowana polędwica wołowa marynowana w ziołach, z balsamicznym vinegarem z panchettą, serwowana z zielonymi szparagami, młodymi buraczkami, pomidorami cherry  i pieczoną młodą cebulą.
 
Rib Eye Steak    84
Rib eye stek, frytki steakhouse, sałatka z imbirowo-piwno-miodowym dressingiem i pieczonym boczkiem  

Porterhouse Steak      92
Porterhouse stek, frytki steakhouse, sałatka z imbirowo-piwno-miodowym z dressingiem
i pieczonym boczkiem

New Zealand Lamb Chops    91
New Zealand lamb chops, sałatka z imbirowo-piwno-miodowym dressingiem i pieczonym boczkiem,
groszek cukrowy  i grillowany  batat z kolendrą

Australian Black Angus & St. Jacques       105
Stek z australijskiego angusa ze smażonymi boczniakami, sosem homarowym oraz smażonymi przegrzebkami z sosem malinowo-pieprzowym.




			

Wszelkie prawa zastrzeżone, kopiowanie materiałów zawartych na stronie bez uprzedniej zgody właściciela jest zabronione.
Projekt i wykonanie portalu: jcd.pl | Na silniku windu.org