Przystawki i sałatki
Grilled Avocado Salad 32
Grillowane awokado, liście baby szpinaku, rukola z kawałkami rzodkiewki,
z dressingiem chilli-pistacjowym.
Goat Cheese Salad 38
Ser kozi na grzankach z czosnkiem niedźwiedzim i smażonym porem, z sałatką z pomidorków
cherry i sosem z musztardy francuskiej.
Boathouse Carpaccio /Gluten free/ 43
Cienkie plastry polędwicy wołowej z dressingiem truflowym, rukolą, parmezanem, kaparami i grzybami.
St. Jacques Salad 44
Przegrzebki na puree z zielonego groszku i mięty z sałatami.
Gamberi De Catalunya 41
Smażone krewetki z hiszpańskim chorizo przyprawione świeżym chilli, pomidorkami concasse i natką pietruszki, serwowane w winno-maślanym sosie. Grzanki z tapenadą z suszonych pomidorów.
Seafood Plate for Two /Gluten free/ 141
Półmisek owoców morza dla dwóch osób: krewetki, kalmary, małże, dorada grillowana cała, łosoś. Serwowany z sosem z białego wina.