Kontakt



BOATHOUSE Restaurant and Bar
Wał Miedzeszyński 389A
03-975 Warszawa

Tel. 22/ 616-32-23

Email: recepcja@boathouse.pl

Godziny otwarcia:
Poniedziałek - Sobota: 12:00 - 22:00
Niedziela: 12:00 - 18:00 w okresie zimowym
Niedziela: 12:00 - 22:00 w okresie letnim




Instagram


Grill

Rib Eye Steak  78
Rib eye stek z mini warzywami grillowanymi i grillowaną sałatą rzymską baby, pieczonymi czerwonymi ziemniakami  i dipem jogurtowo-rzodkiewkowym z dodatkiem czosnku i mięty
 
Tomahawk  166
Tomahawk stek z antrykotu z częścią kości żebrowej przygotowany z sous vide (800gr) zapieczony z serem pleśniowym,  mini grillowane warzywa,  grillowaną sałatą rzymską baby, pieczonymi czerwonymi ziemniakami  i dipem jogurtowo-rzodkiewkowym z dodatkiem czosnki i mięty
 
Porterhouse Steak  92
Porterhouse stek z mini warzywami grillowanymi i grillowaną sałatą rzymską baby, pieczonymi czerwonymi ziemniakami  i dipem jogurtowo rzodkiewkowym z dodatkiem czosnku i mięty
 
New Zealand Lamb Chops   94
New zealand lamb chops z pieczonymi czerwonymi ziemniakami z sałatką z dodatkiem czerwonej kandyzowanej cebuli, selerem, żółtego pomidorka, grillowanej mini cukinii i dresingiem imbirowo miętowy

Black Tiger Big Shrimps   125
Krewetki Black Tiger Big Shrimps z czosnkiem, masłem, natką, sałatką z groszkiem cukrowym, czerwoną cebulą i dresingiem koperkowym i grzankami z oliwkową czarną tapenadą z dodatkiem anchois
 
Grilled Royal Dorada  66
Grillowana dorada królewska z dodatkiem kaszy bulgur z natką, cebulką, czosnkiem, miętą i concasse pomidorowym z sałatką z kalarepy, rukoli i roszponki z dresingiem koperkowym i czerwonym pieprzem
 
Grilled Plaice  75
Grillowana gładzica z dodatkiem kaszy bulgur z natką, cebulką, czosnkiem, miętą i pomidorowym concasse z sałatką z kalarepy, rukoli i roszponki z dresingiem koperkowym i czerwonym pieprzem

 

Wszelkie prawa zastrzeżone, kopiowanie materiałów zawartych na stronie bez uprzedniej zgody właściciela jest zabronione.
Projekt i wykonanie portalu: jcd.pl | Na silniku windu.org